Sutra premijera filma Red 2

0
Ostvarenje o penzionisanim CIA agentima, film Red 2 premijerno će biti prikazan u četvrtak, 25. jula, u bioskopima Cineplexx Beograd i Kragujevac, sa početkom u 20 časova. Akciona komedija sa Brusom Vilisom, Helen Miren i Ketrin Zita Džouns se prikazuje u okvi
Film Red 2, promo foto
Film Red 2, promo foto

U filmu Red 2 penzionisani CIA tajni agent Frenk Moziz okuplja svoj neverovatni tim operativaca u svetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može da promeni raspodelu svetske moći.

Da bi uspeli u tome, moraće da se suoče sa vojskom opasnih ubica, nemilosrdnih terorista i vladinih zvaničnika žednih moći, koji žele da se dokopaju tehnološki naprednog super oružja. Misija odvodi Frenka i njegovu šaroliku skupinu u Pariz, London i Moskvu. Nadmašeni u broju ljudi i oružju, oslanjaju se na svoju lukavost, veštine stare škole, kao i jedni na druge dok pokušavaju da spasu svet i pritom prežive.

Glavne uloge u filmu Red 2 tumače Brus Vilis, Helen Miren, Entoni Hopkins, Džon Malkovič i Ketrin Zita Džouns, dok režiju potpisuje Din Parisot.

Cena bioskopske ulaznice za projekciju filma u bioskopu Cineplexx Beograd je 300 dinara, dok u Cineplexx Kragujevcu iznosi 200 dinara.

makonda-tracker