Pogledajte fotografije sa snimanja filma Bekstvo iz lavirinta

0
Snima se misteriozni triler Bekstvo iz lavirinta zasnovan na istoimenom bestseleru

Priča je smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. Mladi junak, Tomas, iznenada se nađe u nepoznatom okruženju, u grupi mladih ljudi, bez sećanja na život koji je tome prethodio. Ubrzo shvata da se svi nalaze u velikom lavirintu, i pridružuje se organizovanoj grupi begunaca kojima je cilj da pronađu izlaz iz lavirinta i strašnog života na koji su ih prisilili.


 
Dašnerov roman objavljen je 2009. godine i odmah je izazvao odlične reakcije publike i kritike. Studio 20th Century Fox započeo je snimanje filma zasnovanog na romanu u maju 2013. a očekuje se da će se u bioskopima pojaviti u februaru 2014. godine.


 
Ulogu Tomasa igra Dilan O'Brajen, koji je iskustvo stekao ulogama u televizijskoj seriji Teen Wolf, a igra i jednu od uloga u komediji Mlađi referenti koja se trenutno nalazi na bioskopskom repertoaru. U ostalim ulogama su Kaja Skodelario, poznata iz serije Skins i po ulozi u videu Robija Vilijamsa za pesmu „Candy“, i Tomas Brodi-Sangster, koji trenutno igra u seriji Igra prestola, a poznat je i po ulozi u filmu U stvari ljubav.

TAGOVI: Film123
makonda-tracker