Bitka za Pacifik stiže u bioskope

0
Najnovije ostvarenje Giljerma del Tora, film Bitka za Pacifik 3D u domaće bioskope stiže u četvrtak, 11. jula, nakon čega će biti na redovnom repertoaru.
Bitk za Pacifik, promo foto
Bitk za Pacifik, promo foto

Bitka za Pacifik predstavlja ostvarenje u kome se čovečanstvo ujedinjuje u borbi protiv svirepih stvorenja.

- Susrećemo se sa stvorenjima, velikim i svirepim, s onakvim kakve do sada nismo upoznali. Kako bi se čovečanstvo odbranilo od njih, ljudi ujedinjuju svoje snage i osmišljavaju najveće i najmoćnije oružje koje još nije viđeno. Oni kreiraju robote, kojima upravljaju po dva pilota čiji su umovi neurološki povezani - govori reditelj Giljermo del Toro.

- To je projekat koji je obuhvatio svaku stvar sa moje liste želja, od vizuelnih elemenata, do emotivne strane. Ovo je nezaustavljiva, uzbudljiva avantura o čudovištima i robotima, malo puta viđena do sada - dodaje on.

Napadi vanzemaljaca prete da unište Zemlju i sve što je nastanjuje. Kako bi odbili napade, džinovski roboti, kojima upravljaju ljudi, raspoređuju se na liniju odbrane. Legije monstruoznih stvorenja, zvanih Kaidžu, dolaze iz mora i rat je na pomolu. Kako bi mogli da se suprotstave Kaidžima, nova vrsta oružja je napravljena: džinovski roboti koje simultano kontrolišu dva pilota, čiji su umovi u neurološkom mostu.

Uloge tumače Idris Elba, Čarli Hjuman, Čarli Dej, Ron Perlman i drugi.

makonda-tracker