Svetski dan Štrumpfova sutra u Cineplexx-u

0
U bioskopima Cineplexx Delta City u Beogradu i Cineplexx Kragujevac Plaza u Kragujevcu 22. juna će biti obeležen Svetski dan Štrumpfova. Ovom proslavom će, ujedno, biti najavljena premijera filma Štrumpfova 2, koja je zakazana za 28. jul u bioskopima Cineplexx
Štrumfovi, plakat
Štrumfovi, plakat

Na proslavi Dana Štrumpfova posetioci će od 12 do 17 časova moći da se zabave u holovima bioskopa, koji će biti u duhu popularnih plavih junaka. Očekuju ih maskote, crtaonice, animatori i facepainting majstori. Svi mališani će uz kupljenu ulaznicu dobijati na poklon Mali Politikin zabavnik i Haribo bombone. 

Pored toga, u beogradskom Cineplexx-u  deca, koja se budu pokazala kao najbolji crtači u radionici, dobiće Štrumpf bojanke, koje poklanja izdavač Evro-Giunti.

U novom animiranom filmu Štumpfovi 2, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Nevaljalci. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Nevaljalce u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Nevaljalcima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

U iščekivanju Štrumpfova 2, posetioci bioskopa Cineplexx će 22. juna moći da pogledaju novu animiranu komediju Univerzitet za monstrume 3D ili neke od ostalih popularnih naslova. Aktuelan repertoar i informacije o Danu Štrumpfova mogu se naći na veb adresi www.cineplexx.rs.

makonda-tracker