Počela prodaja karata za letnju reviju filmova Blockbuster

0
Ulaznice za letnju reviju filmskih hitova Blockbuster, koja će biti održana od 14. do 19. juna, od srede, 29. maja su u prodaji na blagajnama Sava centra u Beogradu i bioskopa Vilin Grad u Nišu, dok se u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu mogu naći od petka,
Blockbuster, foto promo
Blockbuster, foto promo

Blockbuster će publici premijerno predstaviti 12 naslova koji će obeležiti letnju filmsku sezonu 2013. godine, a na programu će se naći i film iznenađenja.

U Beogradu se ulaznice prodaju i u odabranim Greenet kafeterijama, ok se cene karata za letnju reviju filmskih hitova Blockbuster kreću od 200 do 450 dinara.

Za termine u 12 i 14 časova u Sava centru, u kojima se prikazuju porodični filmovi Kruds i Čuvari tajnog kraljevstva, cena karte je 200 dinara. Cena karte za večernje termine u Sava centru je 350 dinara, dok ulaznice za film koji zatvara reviju Svetski rat Z košta 400 dinara.

Cene ulaznica za projekcije u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu su 350 dinara, dok ulaznica za Svetski rat Z, koji se u ovom bioskopu prikazuje u 3D-u, košta 450 dinara.

Karte za projekcije filmova letnje revije Blockbuster u bioskopu Vilin Grad u Nišu mogu se kupiti za 250 dinara, dok ulaznica za  Svetski rat Z (takođe se u ovom bioskopu prikazuje u 3D-u) košta 350 dinara.

makonda-tracker