Izložba tjunovanih automobila povodom premijere filma Paklene ulice 6

0
Uporedo sa početkom distribucije filma Paklene ulice 6 od 23. maja, distributerska kuća Taramount film spremila je lepo iznenađenje za sve ljubitelje unikatnih i brzih automobila, jer će u subotu 25. maja na platou ispred glavnog ulaza u šoping molu Delta City

Pre dvanaest godina je mali film, pod nazivom Paklene ulice, o nelegalnim uličnim trkama u istočnom Los Anđelesu, postao veliki letnji hit i zaradio 207 miliona dolara.

Pre dve godine, peti deo ovog serijala imao je najveće otvaranje u istoriji Univerzala, a na blagajnama je ukupno zaradio 209 miliona dolara u Americi i još 625 u svetu! Sada, kada je serijal zaradio neverovatnih 1,5 milijardi dolara, iščekivanja publike i fanova se graniče sa groznicom. Ipak, čak i u Holivudu je sama prilika da se radi na šestom nastavku neke franšize izuzetno redak slučaj i sama ta činjenica ove filmske stvaraoce stavlja pred jedno od najvećih iskušenja u njihovom životu, baš kao i junake ovog filma.

I pored toga što je svaki film bivao sve veći i veći, serijal je ostao veran svojim korenima. Vratolomije su sve luđe, lokacije egzotičnije ali uspeh je tu zahvaljujući tome što publika uvek ima razlog da se poistoveti sa likovima i zato što je uvek prisutan duh svega onoga što publika voli kod ovih filmova.

Sada su tu Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson da predvode sve najveće zvezde franšize u njihovom povratku u svet Paklenih ulica, u svojoj šestoj i do sada najluđoj vožnji, u kojoj je ulog veći nego ikada do sada! Sa njima su fanovima najdraži: Mišel Rodrigez, Džordana Bruster, Tajriz Gibson, Kris Ludakris Bridžis, Sung Kang, Džon Ortiz, Gal Gado i Elza Pataki, kojima se pridružuju Luk Evans i Đina Karano.

Nakon što su Dom (Dizel) i Brajan (Voker) organizovali akciju u Riju od koje je ekipa zaradila 100 miliona dolara, naši junaci su se raštrkali po celom svetu. Ipak, i pored toga, nemogućnost da se vrate kući utiče na svakog od njih. Život u bogatstvu i miru nikome od njih nije dovoljan.

U međuvremenu, Hobs (Džonson), pokušava da uhvati ekipu veoma veštih i smrtonosnih plaćenika koje predvodi Oven Šo (Evans). Ono što će dva tima neverovatnih sposobnosti dovesti do konflikta je činjenica da je Domova već prežaljena ljubav, Leti, sada u ekipi bondovskog zločinca. Jedini način da budu zaustavljeni je da ih Domova družina savlada na ulici i to je razlog što Hobs u pomoć zove Doma. Nagrada? Svi članovi Domove i Brajanove ekipe biće pomilovani, a njihove porodice imaju šansu da opet budu na okupu.

Tu je, takođe, i Džastin Lin, kao režiser i izvršni producent, koji je režirao poslednja tri nastavka. On predvodi tim koji stvara svu magiju „Paklenih ulica „- uz pomoć direktora fotografije Stivena Vindona, montažera Kristijana Vagnera i Keli Macumoto, kostimografa Sanje Milković Hejs, scenografa Jana Relvsa i kompozitora Lukasa Vidala.

Svi zajedno, junaci i njihovi ljubimci na četiri točka, u ovom nastavku nas vode od Moskve, preko Londona, Los Anđelesa, Majamija, Tokija, Meksika...

Paklene ulice 6 od 23. maja stižu na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš) i Cineplexx Mne (Podgorica).

 

 

 

 

 

makonda-tracker