Kira Najtli i Džo Rajt u novom projektu: Pedeset nijansi sive

0
Režiser je sarađivao sa glumicom u filmovima Pokajanje, Gordost i predrasuda i Ana Karenjina, a kako je on glavni favorit za reditelja jedne od najprodavnanih knjiga u britanskoj istoriji, velike su šanse da će uloga naivne studentkinje, Anastazije Stil, uprav
Kira Najtli, Guliver/Getty Images
Kira Najtli, Guliver/Getty Images

Film oko koga se podiglo najviše prašine je svakako film koji će biti rađen po erotskom romanu Pedeset nijansi sive. Već mesecima traju spekulacije o imenima glumaca koji će se upustiti u snimanje ovog bestselera.

Jedno od poslednjih imena za koje se priča da bi moglo da preuzme na sebe projekat snimanja filma je reditelj poznat po svom prepoznatljivom stilu, koji smo mogli videti u filmovima Pokajanje, Gordost i predrasuda i Ana Karenjina. Kako je poznato da Rajt ima dugogodišnju vezu sa studijima Focus i Universal, koji su platili pet miliona dolara za prava na roman, sve je neizvesnije da će upravo Rajt na sebe preuzeti realizaciju ovog filma.

Dok je Džoni Dep muza filmova Tima Bartona, inspiraciju za svoje ženske uloge, Rajt pronalazi u Kiri Najtli. Sarađivao je sa njom u mnogobrojnim filmovima, a kako ona svojom mršavom konstitucijom odgovara ulozi Anastazije Stil, ima iskustva u filmovima, poput Opasnog metoda, u kojem igrala histeričnu pacijentkinju, a i nije joj strano ni skidanje pred kamerama, vrlo je verovatno da će ona upravo dobiti ulogu naivne studentiknje. Jedina prepreka su njene godine.

Za mušku ulogu Krijijana Greja, najviše se pominju imena glumaca Rajana Goslinga i Ijana Somerhajdera.

makonda-tracker