Čuvari tajnog kraljevstva 3D pretpremijerno od 18. maja

0
Epsku avanturu domaća publika će videti pre svetske premijere! Čuvari tajnog kraljevstva, najnovija 3D avantura autora blokbastera Ledeno doba i Rio u domaćim bioskopima pretpremijerno će se prikazivati od 18. maja. Tako će domaća publika ovaj film, sinhronizo
Cuvari, promofoto
Cuvari, promofoto

Junacima filma glasove će pozajmiti dobro poznati glumci: Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko JanketićAleksandar Srećković KuburaMarko Živić, Dragan Vujić, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović, Marko Marković i popularna pevačica Aleksandra Radović. U originalnoj verziji, u sinhronizaciji su učestvovali: Kolin Farel, Džoš Hačerson, Kristof Valz, Amanda Sejfrid, ali i Bijonse, reper Pitbul i frontmen grupe Aerosmit Stiven Tajler.

Epska saga inspirisana knjigom Vilijama Džojsa Lifmen i hrabre dobre bube predstaviće nam svet kakav do sada nismo videli. Meri Ketrin je ćerka profesora Bombe koji je posvećen proučavanju grupe neobičnih ratnika, zaštitnika šume. Kada M.K. iznenada dospe u njihov tajni univerzum, zateći će se usred borbe sila dobra, koje štite prirodu, i sila zla koje žele da je unište. Dok pokušava da pronađe način da se vrati kući, ona mora da udruži snage sa jedinstvenim stanovnicima šume, kako bi sačuvali njihov i naš svet.

makonda-tracker