Iron Man 3 premijerno 1. maja u Koloseju

0
Iz studija Marvel stiže Iron Man 3, nastavak epske, avanture o omiljenom milijarderu i pronalazaču, Toniju Starku iliti Iron Man-u, koji će domaćoj publici premijerno biti prikazan 1. maja od 18h i 20:30h u bioskopu Kolosej.

Marvelov Iron Man 3 suočiće drskog, ali genijalnog industrijalca Tonija Starka/Iron Man-a sa neprijateljem čiji uticaj nema granica. Kad Stark shvati da mu je neko uništio privatni život, upustiće se u mučnu potragu za krivcima. Ovo putovanje će na svakom koraku stavljati na test njegov karakter. Sateran u ćošak, Stark će morati da se osloni na sopstvenu genijalnost i instinkte kako bi preživeo i zaštitio njemu najbliže. Na tom putu, Stark će otkriti i odgovor na pitanje koje ga je potajno mučilo: da li odelo čini čoveka ili čovek odelo?


Ono što je uzbudljivo kod Iron Man-a 3 jeste to što on nije samo kulminacija prethodna dva filma, već je i nastavak Marvelovih Osvetnika.

U Marvelovom filmskom univerzumu, svi događaji koji su se desili u nekom filmu imaju direktan uticaj i posledice na buduće filmove i franšize. Što se tiče Tonija Starka, događaji i susreti iz Osvetnika možda su iza njega, ali on i dalje vredno radi na tome da uskladi zahteve svog privatnog života.

Za ovaj nastavak, filmadžije su se odlučile da istraže šta bi se desilo kad bi Toni Stark potpuno ostao bez para i igračaka, i bio primoran da nađe novi način da postane super heroj.

 

Uloge tumače Robert Dauni Džunior, Gvinet Paltrou, Don Čedl, Gaj Pirs, Džon Favro i  Ben Kingsli, a film će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 2. maja.

makonda-tracker