Porodični vikend u bioskopima Cineplexx

0
U bioskopima Cineplexx Delta City u Beogradu i Cineplexx Kragujevac Plaza u Kragujevcu, šestog i sedmog aprila biće održan porodični vikend, kada je zakazano održavanje nekoliko zanimljivih sadržaja, među kojima supremijera animirane avanture Zambezija 3D, kre
Porodični vikend Cineplexx, foto promo
Porodični vikend Cineplexx, foto promo

U okviru ovog vikenda, mali posetioci i njihovi roditelji moći će premijerno da pogledaju novi animirani film Zambezija 3D, sinhronizovan  na srpski jezik, čija je priča smeštena u bučan grad ptica blizu veličanstvenih Viktorijinih vodopada.

U subotu, šestog aprila od 14 do 17 časova, posetioci beogradskog  Cineplexx-a imaće priliku da upoznaju glumce koji su pozajmili glasove junacima Zambezije - Marka Markovića, Dubravku Kovljanić, Milicu Janketić, Marka Janketića i Pavla Jerinića.

Tokom Porodičnog vikenda, na repertoaru će još biti i popularna saga o pećinskim ljudima Kruds 3D i priča o čuvenom čarobnjaku Oz  veliki i moćni 3D.

Pored filmskih ostvarenja, posetioce očekuje i zabavni program u periodu od 12 do 17 časova. Mali posetioci će moći da učestvuju u kreativnim radionicama, da se druže sa maskotama i da pogledaju nove trikove mađioničara. Takođe, mališani, članovi Porodičnog film kluba, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik.

makonda-tracker