Buntovnice od danas u domaćim bioskopima

1
Novi film reditelja Harmonija Korina Buntovnice (Spring Breakers), ostvario je najbolji ovogodišnji rezultat kada su u pitanju filmovi koji počeli sa prikazivanjem u ograničenom broju bioskopa, a od danas će se naći na repertoaru bioskopa u Beogradu, Novom Sad
Ešli Benson, Selena Gomez, Vanesa Hadžins, Rejčel Korin, foto: Promo
Ešli Benson, Selena Gomez, Vanesa Hadžins, Rejčel Korin, foto: Promo

Samo u dva bioskopa u Njujorku i jednom u L.A.-u film je na startu prikazivanja zaradio 270.000 dolara što je neverovatnih 90.000 po bioskopu. Ovaj rezultat, osim što je ubedljivo najbolji ovogodišnji, spada i u deset najboljih kada su u pitanju startovi igranih filmova.


Predstavnici distributera su izrazili veliko zadovoljstvo činjenicom da je na početku prikazivanja film privukao najširu publiku – od mlađih fanova glavnih glumaca do publike koja ima preko trideset godina i koja je željna dobrih, provokativnih, filmova.


Zvezde filma Selena Gomez, Vanesa Hadžins, Rejčel Korin, Ešli Benson i Džejms Franko, film su do sada uspešno predstavili na festivalima u Veneciji, Torontu i Teksasu, a zbog velikog interesovanja promovisali su ga i u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj.


Buntovnice su priča o četiri seksi devojke sa koledža koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema.... Na Floridi umesto dobrog provoda zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju zaštitu i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali nežne duše,  njihov  spasitelj dobija naklonost devojaka, ali i  zauvek menja njihove živote.


Podsećamo vas da je film Buntovnice od sutra na redovnom bioskopskom repertoaru i u našoj zemlji, u bioskopima (Beograd: Roda Cineplex, Kolosej, Cineplexx Delta City, Tuckwood, Dom Sindikata, Fontana; Novi Sad: Arena Cineplex; Niš: Viligrad i Kupina; Kragujevac: Cineplexx Kragujevac Plaza).


makonda-tracker