Kruds za decu iz Svratišta i Prihvatilišta

0
Distributerska kuća MCF MegaCom Film i multipleks Kolosej ugostiće mališane iz Svratišta i Prihvatilišta za decu na ekskluzivnoj, pretpremijernoj projekciji filma Kruds, u subotu, 16. marta u 13 časova.
Kruds film, promo foto
Kruds film, promo foto

Deca će imati prilike da se druže sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, da se oprobaju u pećinskom slikarstvu u radionici Dečijeg kluba Narodnog muzeja i da uživaju u Happy Meal obrocima koje će im obezbediti McDonald's restoran u Food Court-u Ušće Shopping Center-a. Uz Happy Meal obrok u McDonald’s restoranima, od petka, 15. marta su u ponudi igračke junaka filma Kruds.

Film Kruds će pretpremijerno biti prikazan od 16. i 17. marta. Novo ostvarenje autora filmova Madagaskar i Kako da dresirate svog zmaja prati preistorijsku porodicu koju pomeranje kontinenata primora da krene u osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela.

Junacima filma glasove su pozajmili dobro poznati glumci: Dragan Vujić, Ivana Popović, Marko Janketić, Đurđija Cvetić, Stevan Piale i Vesna Paštrović, a studio Dreamworks Animation objavio je da je ova verzija sinhornizacije među najboljima od preko 50 različitih jezičkih verzija nove 3D avanture.

makonda-tracker