Kruds pretpremijerno 16. i 17. marta

0
Kruds, nova 3D avantura studija Dreamworks Animation u bioskopima će pretpremijerno biti prikazana 16. i 17. marta. Tim povodom, publika u Beogradu i Novom Sadu će ovog vikenda imati prilike da se druži sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji, ali i d

Dragan Vujić, Đurđija Cvetić, Marko Janketić, Ivana Popović, Vesna Paštrović i Stevan Piale, koji su pozajmili glasove članovima porodice Kruds, u subotu će se predstaviti publici u beogradskim bioskopima Kolosej, Cineplexx Delta City i Roda Cineplex, dok će se novosadskoj publici glumci predstaviti u nedelju, u bioskopu Arena Cineplex.

U subotu, 16. marta od 12 do 14h mališani će moći bolje da upoznaju preistorijsku eru u kojoj žive Krudsi kroz radionicu pećinskog slikarstva u Cinema Cafe-u bioskopa Kolosej. Ovu radionicu, kao i izložbu poznatih pećinskih crteža, koja će trajati do 23. marta, prirediće Dečiji klub Narodnog muzeja.

U nedelju, 17. marta, u 12h u Food Court-u na drugom spratu Ušće Shopping Center-a, najmlađi će moći da učestvuju u Kruds školicama i osvoje sjajne nagrade iz filma. Osim glumaca iz filma, društvo će im praviti i profesionalni tim animatora.

Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 21. marta.

makonda-tracker