Anđeoski deo i Na putu sutra na FEST-u

0
Najnovije ostvarenje Kena Louča, film Anđeoski deo i adaptacija romana Džeka Keruaka, delo Na putu premijerno će biti prikazani u utorak, 26. februara, u okviru glavnog programa 41. FEST-a.
Anđeoski deo film, promo foto
Anđeoski deo film, promo foto

Anđeoski deo je komedija o novopečenom tati iz Glazgova, koji je rešio da okrene novi list, nakon što je uspeo da izbegne odlazak u zatvor. Poseta destileriji viskija inspirisaće njega i njegove prijatelje da pronađu izlaz iz svojih beznadežnih života.

Na putu je film brazilskog reditelja Valtera Salesa, poznatog po ostvarenju Dnevnik motocikliste. U filmu o nesvakidašnjem prijateljstvu Sala, Dina i Merilu i njihovoj potrazi za slobodom, za svetom, za sobom, igra popularna ekipa. - Kristen Stjuart, Sem Rajli, Ejmi Adams, Kirsten Danst, Vigo Mortensen, samo neki su od glumaca koji igraju u filmskoj priči o putovanju jednog od napoznatijih pisaca bit generacije.

Anđeoski deo film koji je osvojio nagradu žirija na prošlogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, sutra je na programu u Sava centru u 16 časova i 30 minuta, dok će Na putu biti prikazan u 22 časa. Oba filma naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru krajem marta - Na putu od 21. i Anđeoski deo od 28. marta.

makonda-tracker