Film Krugovi premijerno na FEST-u

0
Ostvarenje Srdana Golubovića, film Krugovi premijerno će biti prikazan pred domaćom publikom u okviru ovogodišnjeg FEST-a i to u subotu, 23. februara u Sava Centru, sa početkom u 19 časova.
Krugovi film, promo foto
Krugovi film, promo foto

Film reditelja Srdana Golubovića svetskoj publici predstavljen je na festivalu Sundance u SAD i Berlinksom festivalu. Na oba događaja Krugovi su nagrađeni, Specijalnom nagradom žirija, odnosno priznanjem Ekumenskog žirija.

Glavne uloge u filmu tumače Aleksandar Berček, Nebojša Glogovac, Leon Lučev, Nikola Rakočević, Hristina Popović, Vuk Kostić i drugi.

Ovaj film je savremena priča o jednom herojskom delu i njegovim pozitivnim posledicama.

Tri paralelne priče odvijaju se u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju prateći likove koji su, kao svedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote.

Nebojša, svedok događaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svog prijatelja. Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi, dok  sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

makonda-tracker