Dani zaljubljenih u bioskopima Cineplexx i Vilin grad

0
Od 12. do 14. februara fotografisanje u bioskopskom zaljubljenom kutku, a najlepši parovi mogu osvojiti putovanje u Terme Olimiju, Dermavita tretman za dvoje ili ulaznice za film po izboru.

U susret Danu zaljubljenih, bioskopi Cineplexx Delta City u Beogradu, Cineplexx Kragujevac Plaza u Kragujevcu  i Vilin Grad u Nišu od 12. do 14. februara organizuju akciju Doživi pravu ljubav.

Tokom akcije u periodu od 18 do 22 časa parovi će moći da se fotografišu u bioskopskom kutku za zaljubljene. Sve fotografije će 15. februara biti postavljene na fejsbuk  stranici Cineplexx Srbija, a predstavnici bioskopa Cineplexx i Vilin Grad izabraće  10 najpopularnijih fotografija. Pobednici će biti izabrani na osnovu broja glasova u anketi, koja će biti postavljena 18. februara na fejsbuk stranici bioskopa. Par sa fotografije, koja ima najviše glasova, osvojiće putovanje u Terme Olimiju u Sloveniji. Po jedan par sa fotografije iz svakog bioskopa, a koja nije pobednička,  osvojiće, takođe na osnovu broja glasova, Dermavita pakete (hidradermija tretman i relaks masaža) za dvoje u salonima Dermavita u Beogradu, Kragujevcu i Nišu,  a preostalih šest parova osvojiće po dve ulaznice za film po izboru.

U ponudi bioskopa će tokom akcije Doživi pravu ljubav biti i specijalni Ljubavni meni za dvoje, a na sam Dan zaljubljenih uz njega će se dobijati ruža i Dermavita ogledalce simboličnog oblika srca.

Teodora Ninić

makonda-tracker