Premijera filma Ovako je sa 40 u bioskopu Cineplexx 13. februara

2
Pet godina nakon što nas je scenarista/reditelj Džud Apatov upoznao s Pitom i Debi u filmu Zaglavilo se, Pol Rad i Lesli Man repriziraju svoje uloge muža i žene koji se bliže jednoj prekretnici u filmu Ovako je sa 40, nefiltriranom, komičnom prikazu života jed

Pet godina nakon što nas je scenarista/reditelj Džud Apatov upoznao s Pitom i Debi u filmu Zaglavilo se, Pol Rad i Lesli Man repriziraju svoje uloge muža i žene koji se bliže jednoj prekretnici u filmu Ovako je sa 40, nefiltriranom, komičnom prikazu života jedne američke porodice.

Posle više godina braka, Pit živi u kući okružen ženama: ženom Debi i njihovim dvema ćerkama, osmogodišnjom Šarlot (Ajris Apatov) i trinaestogodišnjom Sejdi (Mod Apatov). Dok se bude borio da održi svoju izdavačku kuću u životu, on i Debi će morati da otkriju kako da oproste, zaborave i uživaju u ostatku života... pre nego što poubijaju jedno drugo.

U ovom četvrtom rediteljskom poduhvatu, Apatovova nova komedija objašnjava šta je sve potrebno da bi jedna porodica skladno živela.

Iz toga će proizaći duboko iskren prikaz izazova i lepih stvari koje donose brak i porodica u moderno doba. Kroz rediteljev objektiv koji se nikad ne zatvara, ispratićemo tri nedelje života jednog para i njihovo navigiranje kroz seks i ljubav, poslovne uspehe i finansijske poteškoće, starenje roditelja i sazrevanje dece.

Zvezdana ekipa glumaca koji igraju porodicu i prijatelje, kolege i komšije, predstavljaju imena koja smo već zapazili u Apatovovim prethodnim projektima, kao i neke nove zvezde komedije. Oni uključuju Džona Litgova, Megan Foks, Krisa O’Dauda, Džejsona Sigela, Melisu Makarti, Grejema Parkera, Linu Danam, Eni Mamolo i mnoge druge.

Distributerska kuća Taramount film i kompanija Oriflame pripremili su  specijalno iznenađenje za prvih 100 kupaca karata za premijeru ovog filma – poklon kupku koju daruje kompanija Oriflame. Karte su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City. 

 

makonda-tracker