Počelo snimanje novih Diznijevih Mapetovaca

0
Mapetovci… Ponovo! naziv je novog Diznijevog ostvarenja o čuvenim Mapetovcima, a snimanje ovog filma započelo je u Londonu, dok će kadrovi ovog dela biti zabeleženi i u Holivudu.
Mapetovci, promo foto
Mapetovci, promo foto

Filmska ekipa koja stoji iza proslavljenog filma Mapetovci iz 2011. godine ujedinila se u potpuno novoj avanturi o čuvenim lutkama.

Riki Džarvejs, Taj Barel i Tina Fej pridružuju se Kermitu, Mis Pigi, Volteru i celoj ekipi Mapetovaca (uz pojavljivanje slavnih ličnosti).

Diznijev film Mapetovci... ponovo! odvešće celu ekipu na svetsku turneju, gde će nastupati na nekim od najuzbudljivijih evropskih destinacija, uključujući Berlin, Madrid i London.

Ali haos će pratiti Mapetovce jer će se nesvesno uplesti u internacionalne kriminalne aktivnosti koje predvodi Konstantin - najveći svetski kriminalac i Kermitov klon i njegov podli pomoćnik Dominik, poznatiji kao Broj Dva, koga igra Riki Džarvejs, tvorac Dereka i serija koje su osvojile Zlatni globus i Emi: Ofis i Statisti

U filmu igraju i dobitnica Zlatnog globusa i Emija, glumica i scenaristkinja, Tina Fej, u ulozi Nađe, žestoke čuvarke zatvora pojavljuje se Taj Barel.

Film će se snimati u Londonu i Holivudu, kao i u čuvenom Pajnvud Studiju, izvan Londona.

makonda-tracker