Gangsterski odred sutra u Sava Centru

0
Premijera ostvarenja Gangsterski odred, filma koji predstavlja akcionu priču u kojoj glavnu ulogu tumači Šon Pen, zakazana je za utorak, 29. januar u Sava centru, sa početkom u 20 časova i 30 minuta.
Gangsterski odred, promo foto
Gangsterski odred, promo foto

Gangsterski odred je akciona priča, o uspostavljanju pravde, o ljudima koji žele da vrate ono što im pripada i koji hoće da spasu grad koji vole. U cilju očuvanja zakona u Los Anđelesu, članovi male policijske grupe prihvataju tajni zadatak, da uhvate najvećeg kriminalca u gradu, Mikia Koena. Scenario za film rađen je po istoimenoj knjizi Pola Libermana i inspirisan je istinitim događajima zlatnog perioda Holivuda, sa kraja četrdesetih godina. To je period velikih previranja, kada šef mafije Koen drži grad pod u njegovim rukama. Potrebno je mnogo hrabrosti za njegovo hapšenje i okončanje njegovog osionog ponašanja.

- Bila su to uzbudljiva vremena, elegantna, u art deko stilu. To su posleratna vremena kada grad doživljava preporod i kada se ljudi vraćaju iz rata, a ekonomija napreduje. Uvek me je taj period facinirao i kada je došao momenat za njegovu ekranizaciju, skakao sam od sreće  -govori reditelj Ruben Flajšer.

 Odred koji se bori protiv gangsetra, predvodi Džon Omara, čiji lik tumači Džoš Brolin. Glavne uloge u filmu igraju i Šon Pen, Đovani Ribizi, Nik Nolti, kao i dvoje najboljih glumaca mlađe generacije, Ema Stoun i Rajan Gosling.

Posle beogradske premijere, film će na redovnom bioskopskom repertoaru biti od 31. januara.

makonda-tracker