Februarski Porodični vikend i humanitarne akcije

0
U bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu i Vilin Grad u Nišu će se tokom Porodičnog vikenda, 2. i 3. februara, prikupljati pomoć deci iz beogradskog Prihvatilišta, iz kragujevačkog Centra Knjeginja Ljubica i niškog Centra Mara.

Februarski Porodični vikend, koji će se održati 2. i 3. februara u bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu i Vilin Grad u Nišu, obeležiće humanitarne akcije prikupljanja sredstava za pomoć deci iz različitih socijalnih ustanova.

Prikupljena fizička i novčana sredstva u beogradskom Cineplexx-u biće poklonjena štićenicima Prihvatilišta, sredstva iz Cineplexx-a u Kragujevcu ići će Centru za razvoj usluga socijalne zaštite Knjeginja Ljubica, a pomoć  sakupljena u niškom bioskopu Vilin Grad biće poklonjena ustanovi Mara, Centru za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju.

Posetioci ovih bioskopa koji donesu stvari neophodne ovim ustanovama, a čija lista se može videti na sajtu www.cineplexx.rs, biće nagrađeni besplatnim kokicama. Bioskopi će deliti ulaznice putem lokalnih medija, a njihovi dobitnici će sami birati cenu - prilog za decu iz pomenutih ustanova. Kutije za dobrotvorne priloge biće postavljene u bioskopima oba dana Porodičnog vikenda.

Bioskopi Cineplexx i Vilin Grad će štićenicima Prihvatilišta i centara Knjeginja Ljubica i Mara obezbediti karte za filmove nakon Porodičnog vikenda, kada će im prikupljena sredstva biti uručena.

Tokom Porodičnog vikenda biće prikazani popularni porodični naslovi: Koko i duhovi, Haos u kući – matroci dolaze, Semijeva velika avantura 2 3D i Zvončica i tajna krila 3D. Pored filmova, u holovima bioskopa mališani će od 12 do 17 časova moći da se druže sa maskotama i mađioničarima i da učestvuju u radionicama. Mališani do 14 godina, korisnici kartice Porodičnog film kluba bioskopa Cineplexx, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će uz tu karticu plaćati dečiju cenu ulaznice.

makonda-tracker