Hju Džekmen: Supruga voli kada u spavaćoj sobi glumim nekog od mojih likova

0
Četrdesetčetvorogodišnji glumac otkrio je da njegova supruga voli kada sa snimanja filma dođe u kostimu, objašnjavajući da se tako oseća kao da ima aferu sa drugim čovekom.
Hju Džekmen i Debra Li-Furnes, foto: Profimedia
Hju Džekmen i Debra Li-Furnes, foto: Profimedia

Hju je za magazin The Sun otkrio da njegova supruga Debra Li-Furnes voli kada je glumac obučen u kostim sa snimanja filma, objašnjavajući da tako može da se pretvara da ima romansu sa drugim čovekom.

- Voli kada dođem kući u kostimu, jer tako ima osećaj kao da ima aferu – rekao je glumac.

Kostimi u kojima se glumac našao na velikom platnu uključuju usko kožno odelo za ulogu Volverina u filmovima X-man, kao i kostim iz devetnaestog veka, koji je nosio za ulogu Francuza Žana Valžana u filmu Les Miserables.

Zvezda trenutnog filmskog hita Movie 43 objašnjava da uprkos njegovom velikom uspehu, zahvaljujući trudu njegove supruge i dalje čvrsto stoji na zemlji i nije arogantan.

- Ona je osam godina starija od mene, ali to i nije velika stvar. Odlična je glumica i naučila me je mnogim stvarima. Ona je ta zbog koje čvrsto stojim na zemlji – rekao je popularni glumac koji sa svojom suprugom ima dvoje usvojene dece – dvanaestogodišnjeg Oskara i sedmogodišnju Avu.

 

T. R.

makonda-tracker