Tom Kruz kao Džek Ričer premijerno 2. januara u bioskopu Kolosej

0
Premijerno prikazivanje neverovatnog akcionog trilera Džek Ričer biće održano u sredu, 2. januara u 20.15h u bioskopu Kolosej.

Od autora bestselera Lija Čajlda stiže heroj koga je teško savladati – bivši vojni islednik Džek Ričer (Tom Kruz).

 

Kad naoružani napadač ubije pet osoba sa šest hitaca, svi dokazi će ukazati na to da je krivac osumnjičeni u pritvoru. Prilikom saslušanja, osumnjičeni će reći samo jednu rečenicu: Nađite Džeka Ričera! Time će početi neverovatna potraga za istinom, a Džek Ričer će morati da se bori protiv neočekivanog protivnika koji neće birati sredstva da sačuva svoju tajnu.

Film je zasnovan na knjizi One shot, devetoj iz serijala o Džeku Ričeru.

- Ričer je sjajan lik. Nema mobilni telefon, nema i-mejl adresu. On je analogni čovek u digitalnom dobu. Nije na mreži. Plaća sve u kešu. Džek Ričer radi sve onako kako većina nas ponekad poželi da uradi. U tom smislu, on podseća na Prljavog Harija ili Džejmsa Bonda - kaže Kruz.

Od četvrtka, 3. januara, film Džek Ričer stiže i na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart ( Kraljevo) i Cineplexx Mne (Podgorica).

makonda-tracker