Nova Diznijeva avantura Zvončica i tajna krila stiže u domaće bioskope

1
Od četvrtka, 20. decembra, najnoviji sinhronizovani 3D animirani film Zvončica i tajna krila stiže na redovne repertoare naših bioskopa. Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (N

U spektakularnom filmu Tajna krila Dizni s ponosom poziva publiku na putovanje sa Zvončicom, jednim od najvoljenijih i najprepoznatljivijih likova na svetu, u zadivljujući zabranjeni svet koji će joj doneti fantastična otkrića o njenom životu.

Animirana avantura za celu porodicu, Tajna krila su fantastična priča koja će odvesti Zvončicu iz toplog sveta Doline vila, preko “velikog prelaza” u mističnu Zimsku šumu. Tu ćemo upoznati sijaset novih likova zimskih vila i otkrićemo magičnu tajnu: Zvončica ima sestru, podjednako dobro raspoloženu i razigranu Zimzelenku.

Za Zvončicu i ostale vile iz toplih godišnjih doba, Zimska šuma predstavlja misteriozno i zabranjeno mesto. Tople vile ne smeju da prelaze u svet zimskih vila i obratno jer će tako rizikovati da unište krila. Međutim, pošto ne može da iskontroliše svoju radoznalost, Zvončica će krišom preći granicu i ući u zimu gde će se nešto neverovatno desiti – njena krila će početi da svetlucaju i sijaju. Ona će zaštititi krila toplim ogrtačem i ući će dublje u misterioznu Zimsku šumu gde će upoznati Zimzelenku, ledenu vilu čija će krila takođe početi da svetlucaju kad joj se Zvonce približi. Uz pomoć Čuvarka, ekscentričnog ali mudrog vilenjaka, Zvončica i Zimzelenka će otkriti zašto dele ovu neobičnu i veličanstvenu povezanost – one su rođene iz istog bebinog smeha, ali ih je vetar oduvao na različite strane. Njihova identična krila mogu da znače samo jedno – one su sestre.

 

makonda-tracker