Premijera filma Ralf razbijač 3D u subotu

0
Animirano sinhronizovano ostvarenje u 3D tehnologiji, film Ralf razbijač premijerno će biti prikazan u subotu, trećeg novembra u bioskopima Cineplexx.
Foto: Film Ralf razbijač, promo
Foto: Film Ralf razbijač, promo

Posetioci bioskopa Cineplexx Delta City u Beogradu će u subotu, trećeg novembra u period između 15 časova i 30 minuta i 16 časova imati priliku da se upoznaju sa domaćim glumcima koji su u sinhronizovanoj verziji filma pozajmili glasove glavnim likovima. Među njima su Đorđe Marković, Milan Antonić, Dušica Novaković i Maša Dakić.

Razbijač Ralf žudi za tim da bude voljen kao i Dobar momak iz njegove igrice, Majstor Feliks. Kada se pojavi nova, moderna igrica, pucačina koja se igra iz prvog lica u kojoj je glavni lik tvrdokorni narednik Kalhun, Ralf će videti u tome svoju šansu za heroizam i sreću. Krišom će se ubaciti u igricu s jednostavnim planom  da osvoji medalju, ali uskoro će sve uništiti i čak će slučajno osloboditi smrtonosnog neprijatelja koji predstavlja opasnost za sve igrice.

Ralfa će spasiti Venelopa Fon Gric, mlada i problematična greška u igrici o auto-trkama koja će možda biti jedina koja će uspeti da nauči glavnog junaka šta znači biti dobar momak.

 

makonda-tracker