Ekipa filma Virus spremna za snimanje

0
Glumačkoj podeli priključuje se Marko Živić, pored kolega Gorice Popović, Danice Radulović, Tatjane Žerajić, Bore Nenića, Ljubomira Bandovića, Joane Knežević i Marte Milosavljević.

Pored starijih kolega, u ulogama mladih protagonista filma publika će gledati studente završnih godina Fakulteta dramskih umetnosti i Akademije umetnosti iz Beograda: Saru Joksimović,  Jelenu Kesić, Maju Šušu i Lazara Tomića.

- Ispunjen sam činjenicom da za deset dana ulazimo u snimanje projekta koji smo pripremali godinu dana. Sa umetničke strane, autori su pružili maksimum da knjigu snimanja razradimo do najsitnijih detalja - ističe reditelj Miša Zorović i dodaje:

- Veliku podršku za realizaciju projekta dobio sam od glumaca i tima sa kojim pripremam film.  Verujem da ćemo snimiti veoma kvalitetan materijal i da ćemo temu o nasilju u porodici prikazati na adekvatan način.

Mesto direktora fotografije potpisuje Đorđe Družetić, koga uskoro očekuje premijera filma Vir. Podršku za realizaciju projekta dalo je Ministarstvo kulture i informisanja Rebublike Srbije.

 

makonda-tracker