Boris Milivojević u filmu Spomenik Majklu Džeksonu

0
Prve klape ostvarenja Spomenik Majklu Džeksonu snimljene su u sredu, trećeg oktobra, a u ovom filmu Darka Lungulova glavnu ulogu tumači Boris Milivojević, kojeg ćemo nakon dužeg perioda ponovo imati priliku da vidimo na filmskom platnu.
Foto: promo
Foto: promo

Režiser Darko Lungulov film Spomenik Majklu Džeksonu pripremao je četiri godine, a došlo je i vreme da počne njegova realizacija. Prve klape ovog ostvarenja snimljene su u selu Lozovik, kod Velike Plane.

U ovoj crnoj komediji Boris Milivojević će igrati Marka, lika koji pokušava da spasi umiruću varošicu u kojoj živi i da bi sprečio ljubav svog života da ode podiže spomenik kralju popa.

Milivojević je juče snimio prve scene, u kojima glumi sa Branislavom Trifunovićem, koji ga u ovoj filmskoj priči pokušava sprečiti u nameri o izgradnji spomenika.

Ovo neće biti priča o Majklu Džeksonu, već o nama, o potrazi za novim herojima i novim identitetom, o potrazi za spasom i nadom. Želim da napravim film koji govori o ozbiljnim temama,ali kroz komediju, bizarnu priču sa šarmantnim, nesvakidašnjim likovima. Ovakav pristup dozvolićemi da bolne teme dotaknem na komičan, ali veoma emotivan način. Glavno mesto dešavanja našli smo u mestu Lozovik kod Velike Plane, koje kao da je pravljeno upravo po našem scenariju - ističe reditelj Lungulov.

 

 

makonda-tracker