Meda Ted od sutra u bioskopima

0
Urnebesna komedija Meda (Ted) stiže na repertoare naših bioskopa od četvrtka 13. septembra.

Više od deset godina, Set Mekfarlan je pomerao granice komedije koliko je god mogao u svojim hit televizijskim serijama Family Guy, American Dad! i The Clevelend Show. Sada donosi svoj prepoznatljivi humor na velika platna i po prvi put se nalazi u ulozi scenariste, reditelja i producenta, a pozajmljuje i glas glavnom liku, Tedu.

U ovoj komediji, koja je kombinacija igranog filma i kompjuterske animacije, Mekfarlan priča priču Džona Beneta (Mark Valberg), odraslog čoveka čija je obična dečija želja oživela njegovog omiljenog plišanog medu. Skoro 30 godina kasnije, bajka je odavno gotova. Tedi nema nameru da napusti Džonija što izuzetno nervira Džonovu vrlo strpljivu devojku, Lori Kolins (Mila Kunis).

Lorino nezadovoljstvo Džonijem pogoršano je njegovom karijerom koja je u ćorsokaku i time što dane provodi duvajući travu i ispijajući pivo sa Tedom. Dok se Džoni bude mučio da shvati kako da se izbori s odrastanjem, dobiće neočekivanu pomoć od svoje igračke iz detinjstva i od nezrelog momka će postati odrasli čovek.

Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Cineplexx Delta City, Roda, Arena (Novi Sad), Vilin grad Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina film (Niš) i Cineplexx Mne (Podgorica).

 

makonda-tracker