Prvi porodični vikend u bioskopima Cineplexx i Vilin grad 8. i 9. septembra

0
Prvi Porodični vikend u bioskopima Cineplexx Delta City u Beogradu, Cineplexx Kragujevac Plaza u Kragujevcu i Vilin grad u Nišu održaće se 8. i 9. septembra.
Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D
Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D

Tokom ovog vikenda od 12 do 16 časova posetioci bioskopa Cineplexx moći će da uživaju u filmovima za decu i porodicu, među kojima će biti letnji hitovi Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D, Madagaskar 3: najtraženiji u Evropi, Čudesni Spider-Man 3D, kao i nov animirani film Hrabra Merida 3D.

Deo Porodičnog vikenda biće zabavni prateći programi. U sva tri bioskopa gostovaće maskote iz popularnih dečijih filmova, mađioničari, balondžije i ostali zabavljači. Uz to, u holu beogradskog i kragujevačkog bioskopa će, povodom animiranog filma Hrabra Merida 3D, biti postavljen poligon na kome će mališani moći da vežbaju veštinu streličarstva, pod rukovodstvom sportskog kluba Arena No 1. U beogradskom Cineplexx-u posetioci će 8. septembra od 15 do 17 časova moći da učestvuju i u Ledenoj menjaži, velikoj akciji razmene 3D kartica sa junacima iz filma Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata.

Mališane koji tokom Porodičnog vikenda posete bioskope Cineplexx i Vilin grad očekuje  po primerak časopisa Mali Politikin zabavnik na poklon, dok će mali posetioci bioskopa Cineplexx u Beogradu dobijati i Fun & Fit Kids proizvode.

U ponudi Cineplexx-a će biti i specijalni Porodični meni, koji će posetiocima biti dostupan jedino uz karticu Porodičnog film kluba, po popularnoj ceni. Kartica omogućava i popuste za sve mlađe od 14 godina i još mnoge pogodnosti.

 

makonda-tracker