Bornovo nasleđe stiže u bioskope 22. avgusta

0
Četvrti nastavak priče o agentu Bornu, film Bornovo nasleđe premijerno će biti prikazan u sredu, 22. avgusta u bioskpu Cineplexx u Delta Cityju, Plaza u Kragujevcu i Vilin grad u Nišu, sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

Scenarista i reditelj Toni Gilroj proširuje Bornov svet koji je stvorio Robert Ladlam originalnom pričom koja nas upoznaje sa novim junakom, čije će šivotne situacije biti pokrenute dešavanjima iz prva tri dela filma.

Pre 10 godina publika se upoznala sa likom Džejsona Borna, kada je onesvešćen izvučen iz Mediterana. U toku tri filma publika je pratila njegov put u kome je pokušavao da ostane živ i da otkrije svoj identitet. Obožavatelji ovog filma imali su priliku da vide kako CIA pokreće očajnički lov na njega po celom svetu. Saznali su za Tredstounov program i Bornove specijalne sposobnosti, a na kraju trilogije možda su i osetili da je priča završena.

Bornovo nasleđe razotkriva mračniji sloj intrige, zamršeniju priču i novog heroja koji će morati da se bori da bi ostao u životu kad njegov program iznenada postane prepreka.

Glavne uloge tumače Džeremi Rener, Edvard Norton i Rejčel Vajs.

 

 

 

makonda-tracker