Proverite da li ste vanzemaljac i osvojite karte za premijeru fima Vanzemaljci u komšiluku!

0
Povodom premijere filma Vanzemaljci u komšiluku, šoping-mol Delta City organizovaće zabavno testiranje, putem kog će svi posetioci moći da provere svoje poreklo, odnosno da saznaju da li su vanzemaljci i osvoje karte za premijeru filma.

Zabavno testiranje, u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film, održaće se 11. avgusta, od 17 do 20h, na pultu Vanzemaljci u komšiluku, ispred prodavnice Bershka. Tim stručnjaka će putem specijalno dizajniranog ispitavanja razotkriti ono što smo do sada mogli samo da nagađamo – KO SU VANZEMALJCI MEĐU NAMA! Učesnike očekuju nagrade – dokazani vanzemaljci osvojiće karte za premijeru filma!

Komedija Vanzemaljci u komšiluku premijerno će biti prikazana 15. avgusta u 20:30h, u bioskopima Cineplexx, Delta City Beograd, Kragujevac Plaza i  Vilin grad u Nišu. Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 16. avgusta.

U filmu koji kombinuje komediju, akciju i naučnu fantastiku glavne uloge igraju Ben Stiler i Vins Von. Iskusnim glumcima u ovom filmu pridužili su se mladi Džona Hil (Formula uspeha, Na tajnom zadatku) i britanski komičar, scenarista i reditelj, Ričard Ajoadi.

makonda-tracker