Letnje Cineplexx slaganje je počelo

0
U bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu i bioskopu Vilin grad u Nišu počela je letnja akcija Skupi, spoji i osvoji, koja će trajati od prvog jula do prvog septembra. Posetioci bioskopa uz svaku kupljenu ulaznicu dobijaju po deo slagalice, a sastavljenu

U bioskopima Cineplexx u Beogradu (šoping mol Delta City) i Kragujevcu (šoping mol Kragujevac Plaza) i bioskopu Vilin grad u Nišu prvog jula je počela letnja akcija Sakupi, spoji i osvoji, koja će trajati do prvog septembra. Posetioci bioskopa uz svaku kupljenu bioskopsku ulaznicu dobijaju deo Cineplexx slagalice, koja se sastoji iz četiri dela. Kada sakupe i sastave slagalicu, posetioci mogu da je zamene za letnji džambo meni, koji se sastoji od kokica i velikog soka.

Delovi slagalice su obeleženi brojevima što posetiocima omogućava da prilikom kupovine ulaznica zatraže broj koji im nedostaje. Posetioci biraju da li će delove sakupljati sami ili sa nekim.

Uz karticu Porodičnog film kluba bioskopa Cineplexx, koja mališanima do 14 godina omogućava niže cene ulaznica i besplatne kokice prilikom svake posete, jedan deo slagalice će se dobijati uz dve kupljene ulaznice.

Informacije se mogu naći na veb adresi bioskopa www.cineplexx.rs i Facebook fan stranici CineplexxSrbija.

makonda-tracker