Madagaskar 3 sutra premijerno u bioskopu Roda

0
Premijera filma Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi zakazana je za 9. jun u bioskopu Roda u terminima od 11:30, 13:30 i 15:30 časova. Na redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 14. juna, sinhronizovan i 3D.

U trećem nastavku milijarderske franšize Madagaskar, Aleks (Ben Stiler/Ivan Jevtović), Marti (Kris Rok/Dubravko Jovanović), Glorija (Džejda Pinket Smit/Katarina Žutić) i Melman (Dejvid Švimer/Nebojša Milovanović) odlučni su u nameri da se vrate u zoološki vrt u Central parku u Njujorku. Po povratku iz Afrike, skrenuli su s puta i izronili, i to bukvalno, u Evropi – gde su se dali u poteru za pingvinima i šimpanzama koji su uspeli da obiju banku kazina u Monte Karlu. Ubrzo će životinje otkriti nepopustljiva francuska policajka iz životinjske kontrole, kapetanica Šantel Duboa (Fransis Mekdormand/Dušica Novaković) koja ne voli da joj životinje iz zoo vrta jurcaju po gradu, a ujedno je uzbuđuje i ideja da će uloviti svog prvog lava! Životinje iz zoo vrta će naći savršenu masku u vidu putujućeg cirkusa koji će odlučiti da izmene iz korena. Otkriće nekoliko novih talenata i pokušaće da stignu do Njujorka u jednom komadu.

Po prvi put u 3D-u, životinje sa Madagaskara će se dati u beg, a sklonište će naći u cirkusu gde će izvoditi trikove koji prkose smrti i ujedno pronaći nove prijatelje.

Globalni uspeh Madagaskara iz 2005. i njegovog nastavka iz 2008. dokazali su da su, pored toga što su komedije s dosta akcije, ovo pre svega dobro ispričane priče s univerzalnim temama s kojima publika može da se poistoveti.

makonda-tracker