Premijera filma Snežana i lovac 30. maja u bioskopima Cineplexx

1
Nova verzija legendarne priče koja ostavlja bez daha stiže u sredu 30. maja u bioskope Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin Grad Niš i Cineplexx Montenegro sa početkom u 18.30h i 21h.

U akcionoj avanturi epskih razmera Snežana i lovac, Kristin Stjuart (Sumrak saga) igra jedinu osobu u zemlji koja je lepša od zle kraljice (oskarovka Šarliz Teron) koja želi da je uništi. Ali ono što zla vladarka ni ne pretpostavlja jeste to da je ovu devojku, koja je uspela da joj se otrgne i preti da joj preotme vlast, veštini ratovanja obučavao niko drugi do lovac po imenu Erik (Kris Hemsvort, Tor). A upravo je on poslat da je ubije.

Sem Klaflin (Pirati sa Kariba: na čudnim plimama) pridružuje se ekipi internacionalnih zvezda u ulozi Vilijama, mladog vojvode koji je već duže očaran Snežaninim prkosom i unutrašnjom čistotom. On će se pridružiti patuljcima koji prate Snežanu i lovca na ovom fantastičnom putovanju.

Karte za ovaj visokobudžetni filmski spektakl već su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City. Film Snežana i lovac od 31. maja stiže na redovne repertoare bioskopa.

 

makonda-tracker