Žena u crnom u bioskopima od 10. maja

0
Film Žena u crnom sa Danijelom Redklifom u glavnoj ulozi, snimljen prema istoimenom bestseleru Suzan Hil, od 10. maja će biti na redovnom repetoaru u bioskopu Kolosej Multiplex.

Mladi advokat Artur Kips (Danijel Redklif) primoran je da ostavi trogodišnjeg sina da bi otputovao u zabačeno selo Krajtin Giford kako bi sredio zaostavštinu nedavno preminule vlasnice Kuće u jeguljinoj močvari. Kada stigne u jezivu, staru zgradu, on otkriva mračne tajne u prošlosti meštana, a njegov osećaj neprijatnosti se produbljava kada primeti misterioznu ženu obučenu u crno.

Žena u crnom je horor/triler koji je režirao Džejms Votkins, a scenario potpisuje Džejn Goldman. Film je bio planiran da se snimi kao 3D, ali se od toga odustalo. Sa velikim uspehom je prikazan u SAD i Engleskoj i početkom aprila 2012. producentska kuća Hammer Films je objavila da će snimati nastavak filma. On je opisan kao priča koja se događa 40 godina posle radnje prvog dela. Roman Suzan Hil će poslužiti kao osnova priče koju će pisati Džon Kroker. Postoje glasine da će Danijel Redklif ponovo igrati lik Artura Kipsa.

makonda-tracker