Lazar Ristovski na otvaranju novog digitalnog bioskopa Vilin grad u Nišu

0
Vilin grad, zajednički projekat glumca Lazara Ristovskog i Igora Stankovića, ispred kompanija MCF MegaCom Film i Cineplexx Srbija, svečano se otvara 18. aprila
Lazar Ristovski
Lazar Ristovski

Na mestu nekadašnjeg bioskopa Vilin grad u Nišu, nakon više od 5 godina, 18. aprila otvoriće se novi istoimeni bioskop, opremljen najsavremenijom digitalnom tehnologijom. Novi bioskop Vilin grad nastao je kao zajednički projekat poznatog glumca Lazara Ristovskog i Igora Stankovića, ispred filmske distributerske kuće MCF MegaCom Film i bioskopskog lanca Cineplexx Srbija.

Na svečanom otvaranju, kome će prisustvovati osnivači i zvanice, premijerno će biti prikazan film Titanik, koji se ove godine, na stogodišnjicu tragedije, pojavio u novom izdanju, konvertovan u 3D. Goste će na ulazu dočekati gudački kvartet, koji će izvoditi numere iz Titanika. Pre filma nastupiće i grupa Konstantin, finalisti poznatog takmičenja Ja imam talenat, nakon čega će se Ristovski obratiti publici.

Novi bioskop će imati 2 sale i moći će da primi 230 posetilaca.  Sale će imati srebrne ekrane  i Real D sistem za 3D projekcije, koji je zahvaljujući kvalitetu slike koji pruža i udobnosti 3D naočara, najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce - lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, a recikliraju se nakon upotrebe. Bioskop će imati i profesionalno Dolby ozvučenje koje obezbeđuje visok kvalitet  zvuka. 

Nakon svečanog otvaranja, bioskop Vilin grad će početi sa redovnim radom 19. aprila, a posetiocima će ponuditi najnovija filmska ostvarenja. Više informacija o bioskopu uskoro će se naći na sajtu www.cineplexx.rs/vilingrad

makonda-tracker