Dve velike premijere u bioskopima Cineplexx: Titanik 3D i Američka pita: Ponovo na okupu

0
Novi nastavak kultne tinejdžerske komedije Američka pita: Ponovo na okupu i Titanik u neverovatnom 3D-u. Oba filma možete pogledati na redovnom repertoaru od 5. aprila

Ove nedelje u bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu premijerno će biti prikazana urnebesna komedija Američka pita: ponovo na okupu. Na velikom platnu ovih bioskopa ponovo će zaploviti i Titanik, konvertovan u 3D, baš na stogodišnjicu prvog i poslednjeg isplovljavanja ovog prekooekanskog broda.

U komediji Američka pita: Ponovo na okupu, svi likovi koje smo upoznali pre više od deset godina, vraćaju se u Ist Grejt Fols na proslavu 10 godina mature. U jednom produženom vikendu otkriće šta se promenilo i šta nije, i to da vreme i udaljenost ne mogu da prekinu prijateljske veze.

Priča filma Titanik, sada u neverovatnom 3D-u, opisuje putovanje novog prekooekanskog broda, od koga su putnici očekivali siguran i komforan put. Taj brod biće mesto fatalnog susreta Rouz, devojke iz ugledne bogate porodice, i siromašnog momka Džeka. Dok se između njih rađa velika ljubav i strast, brod će izneveriti očekivanja putnika. Precenjeni Titanik nailazi na santu leda, koja će potopiti nepotopivi brod i odneti mnoge živote. Potresnu životnu i ljubavnu priču opisuje stogodišnja Rouz, mnogo godina nakon velike tragedije.

Filmovi Titanik 3D i Američka pita: Ponovo na okupu će se na redovnom repertoaru multipleksa Cineplexx  naći od 5. aprila. Više informacija o premijerama može se naći na internet adresi www.cineplexx.rs.

 

 

makonda-tracker