Film Ogledalce, ogledalce danas stiže u bioskope

2
Od danas film Ogledalce ogledalce možete pogledati na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej, Cineplexx, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza (Kragujevac) i Cineplexx Mne (Podgorica).

Jedna od najvoljenijih bajki svih vremena oživeće u ovom spektakularnom igranom filmu, u kome glavnu ulogu Snežane igra Lili Kolins, a oskarovka Džulija Roberts igra zlu kraljicu. Ovo je svež i zabavan rimejk klasične bajke u kome princa glumi Armi Hamer, kralja igra Šon Bin, a kraljičinog smotanog slugu Brajtona igra Nejtan Lejn.

Kad voljeni kralj nestane, njegova nemilosrdna žena će preuzeti kontrolu nad kraljevstvom i držaće lepu 18-godišnju pastorku, Snežanu, skrivenu u palati. Ali kad princeza privuče pažnju šarmantnog i bogatog princa, ljubomorna kraljica će proterati devojku u obližnju šumu.

Tamo će je prihvatiti banda buntovnih, ali dobrodušnih patuljaka i Snežana će procvetati u hrabru mladu ženu, odlučnu u tome da spasi svoju zemlju od kraljice. Uz pomoć svojih novih prijatelja, ona će žustro krenuti u akciju da povrati ono što joj po pravu pripada i da ponovo osvoji njenog princa u ovoj magičnoj avanturi i komediji koja će očarati publiku širom sveta.

makonda-tracker