Domaći glumci u akcionoj komediji Džona Stokvela

0
Akciona komedija Džona Stokvela koja je snimana na nekoliko lokacija u Beogradu, Beži maco beži (Cat Run), premijerno će biti prikazana 27. marta, u Domu omladine Beograda.

Dugometražni igrani film Beži Maco beži je akciona komedija čija je radnja smeštena na nekoliko lokacija u Evropi.  U toku vip žurke čiji je domaćin balkanski biznismen, američki političar slučajno ubija jednu od devojaka zabavljačica na žurci. Organizovanom akcijom sve prisutne devojke obezbeđenje lišava života. Međutim, jedna od devojaka uspeva da se spasi i sa video snimkom događaja beži od likvidatora. Slučajni zaštitnici pokušavaju da svojim detektivskim sposobnostima reše slučaj i spase atraktivnu devojku.

Najveći deo filma snimljen je na lokacijama u Beogradu: Beli dvor, autobuska stanica, železnička stanica, ulice Beograda, na reci Savi, Ada međica, fabrika mesa Koteks, Brankov most, bioskop Balkan i mnoge druge.

U glavnim ulogama gledaćemo atraktivnu Paz Vega, Dženet MekTir, Kristofera MekDonalda, Alfonsa MekAlija, Skota Meklovica, kao i domaće glumce Gordana Kičića, Jelenu Gavrilović, Branka Đurića i Bodu Ninkovića.

makonda-tracker