Premijera filma Ogledalce, ogledalce i Izbor za najlepšu Snežanu

0
Jedna od najvoljenijih bajki svih vremena oživeće u spektakularnom igranom filmu Ogledalce, ogledalce, u kome glavnu ulogu Snežane igra Lili Kolins, a oskarovka Džulija Roberts igra zlu kraljicu

Ovo je svež i zabavan rimejk klasične bajke u kome princa glumi Armi Hamer, kralja igra Šon Bin, a kraljičinog smotanog slugu Brajtona igra Nejtan Lejn.

Kad voljeni kralj nestane, njegova nemilosrdna žena će preuzeti kontrolu nad kraljevstvom i držaće lepu 18-godišnju pastorku, Snežanu, skrivenu u palati. Ali kad princeza privuče pažnju šarmantnog i bogatog princa, ljubomorna kraljica će proterati devojku u obližnju šumu.

Nevina, mlada princeza, pokvarena maćeha, šarmantni princ i sedam patuljaka koji žive u šumi – elementi su najnovijeg filma Tarsema Singa i iako možda zvuče poznato, publika će se iznenaditi i oduševiti novim preokretima koje je ovaj genijalni reditelj uveo u klasičnu bajku.

Povodom premijere filma, Taramount film organizuje izbor za najmoderniju Snežanu. Sve zainteresovane devojčice i devojke mogu da se prijave preko mejl adrese ogledalce@taramountfilm.com. Potrebno je da nam pošaljete svoju fotografiju sa vašim osnovnim podacima i da napišete kratak odgovor na pitanje Šta svaka moderna Snežana treba da poseduje? Odabrane devojke takmičiće se u subotu 24.marta u prizemlju Ušće Shopping Centra od 16h. Stručni žiri odabraće najbolje, a prijavljivanje traje od 09.03. do 20.03.

Prijava treba da sadrži ime, prezime, godinu rođenja, mesto stanovanja i broj telefona. Promociju su podržali Naxi radio i Naxi portal, magazin Hej!, UŠĆE Shopping Centar i bioskop Kolosej.
 
NAGRADE:
 
1. mesec dana korišćenja usluga Orange fitness studija
2. unikatan šešir kreatorke Marije Janković REHAB
3. poklon paket Nestle Fitness žitarica

makonda-tracker