Izabrani glumci za sinhronizaciju Ledenog doba 4

0
Film Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata stiže u domaće bioskope 5. jula. Četvrti nastavak ovog serijala uvodi neke nove junake, a poznata su imena srpskih glumaca koji će ih sinhronizovati.

Maša Dakić, Dušanka Stojanović, Katarina Marković i Viktor Savić, pridružuju se uigranoj ekipi koju čine Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voja Brajović, Isidora Minić, Goran Jevtić i Lako Nikolić. Režiju sinhronizacije potpisuje Goran Jevtić.

U četvrtom nastavku Ledenog doba, glavni junaci Meni, Sid i Dijego, upuštaju se u najveću avanturu do sada, nakon što Skret, kao i uvek jureći svoj žir, izazove razdvajanje kontinenata. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Ispred njih su veliki izazovi: morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kojima se nijedna praistorijska veverica nije našla.

 Manijeva i Elina ćerka, Breskvica, sada je već buntovna tinejdžerka, i njena uloga u sinhronizaciji dodeljena je Maši Dakić.

Lenjivac Sid otkriva da u porodici ima i nezgodnu baku, čija je ulogu preuzela Dušanka Stojanović.

Tigar Dijego konačno se susreo sa ženskom pripadnicom svoje vrste, podjednako opasnom kao što je i on. Šira je tigrica čiju ulogu igra Katarina Marković.

Viktoru Saviću studio 20th Century Fox poverio je glas kapetana Trboseka, opasnog vođe gusarskog broda.

makonda-tracker