Animirani film Loraks obara sve rekorde!

0
3D animirani film Loraks je adaptacija Dr. Susovog klasika o šumskom stvorenju koje deli izdržljivu snagu nade. Animirana avantura prati putovanje mladića koji traži jednu stvar koja će mu omogućiti da pridobije naklonost devojke njegovih snova.

Da bi to našao, moraće da sazna priču o Loraksu, mrzovoljnom ali simpatičnom stvorenju koje se bori za očuvanje svog sveta.

Deni DeVito će pozajmiti glas glavnom liku Loraksu, dok će Ed Helms pozajmiti glas enigmatičnom Vans-leru. Svoj talenat će na filmu pokazati i globalne superzvezde poput Zeka Efrona u ulozi Teda, idealističnog mladića koji traži Loraksa, i Tejlor Svift u ulozi Odri, devojke Tedovih snova. Rob Rigl će igrati finansijskog kralja O’Hera, a voljena glumica Beti Vajt će oživeti lik Tedove mudre bake Norme.

Loraks je treći film koji je napravio Universal Pictures i Illumination Entertainment (Grozan ja, Hop)

Za prvi vikend prikazivanja, animirani film Loraks, zaradio je fantastičnih 70.7 miliona dolara, što predstavlja najbolje otvaranje u istoriji jednog animiranog filma koji nije nastavak neke od uspešnih franšiza. Podsetićemo vas, taj rekord je do sad držao Piksarov film Neviđeni.

Sa zarađenih 70.7 miliona za prvi viked, Loraks je zauzeo četvrto mesto na listi najuspešnijih filmova studija Univerzal!

Nadamo se da će film Loraks i našoj teritoriji doneti lepe rezultate, jer to svakako i zaslužuje. 

Od 15. marta, ovaj poučan film sa likovima koje ćete odmah zavoleti stiže na repertore naših bioskopa, a biće dostupan i u 3D tehnici.

 

makonda-tracker