Mapetovci 11. januara premijerno u bioskopu Kolosej

0
Premijeru filma Mapetovci zakazana je za 11. januara u 19 časova u bioskop Kolosej, a U susret premijeri biće organizovano i takmičenje pod nazivom Mapet talent šou gde će, između ostalog, mališani iz UMS škole za talente izvesti mini performans.

Takmičenje će se održati 11. januara u prizemlju Ušće Shopping Centra od  16 do18.30 časova.

U okviru Samsungovog kutka, posetioci će moći da se slikaju sa stendijem Mis Pigi i da naknadno svoje fotke potraže na Facebook stranici Taramount filma.

Film Mapetovci prati Voltera, najvećeg Mapet fana na svetu, a njegov brat Geri kog tumači Džejson Sigel i njegova devojka Meri (Ejmi Adams) otkrivaju podli plan bogatog naftaša Teksa Ričmena (Kris Kuper) da razruši Mapet Studio i na njegovom mestu napravi bušotinu za eksploataciju nafte koju je nedavno našao na tom terenu. Da bi spasli studio i nabavili 10 miliona dolara za tu akciju, Volter, Meri i Geri pomažu Kermitu da ponovo okupi Mapetovce, koji su svi otišli za svojom sudbinom – Meda Fozi nastupa u Las Vegas kazinu sa cover bendom Mupetovci, Mis Pigi je modni urednik u pariškom Vogu, bubnjar Zverko je u klinici u Santa Barbari na tretmanu kontrole besa, dok je Gonzo postao magnat u vodoinstalaterskom poslu.

makonda-tracker