Reciklaža uz Najmračniji sat u Cineplexxu

0
Premijera filma Najmračniji sat 3D Krisa Goraka biće održana 28. decembra u 20 časova u digitalnom bioskopu Cineplexx u šoping molu Delta City.

Ceo svet iznenada je ostao bez električne energije, i nastao je haos. Iza katastrofe stoji nepoznata vanzemaljska vrsta, koja ima kontrolu nad električnim mrežama. U Moskvi, grupa mladih uspeva da se skloni i preživi napade. Nakon nekoliko dana, kada izađu, otkrivaju pust grad u kome opasnost i dalje vreba. Oslonjeni samo jedni na druge, pokušaće da prežive.

Od 28. decembra do 1. januara svi posetioci bioskopa ostvaruju popust na cene ulaznica za projekcije ovog filma ukoliko donesu sijalice ili sličan elektronski materijal za reciklažu, koji će se odlagati u specijalne kontejnere.

Akciju recikliranja omogućio je BiS reciklažni centar, deo kompanije Božić i sinovi iz Pančeva. BiS reciklažni centar radi prema evropskim standardima i poseduje sisteme za reciklažu elektronskog i električnog otpada, a prvi je u Srbiji nabavio i krašer-mašinu za recikliranje neonskih cevi i sijalica.

Film Najmračniji sat 3D naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 29. decembra.

makonda-tracker