Beograd na plakatima za Najmračniji sat 3D

0
Premijera naučnofantastičnog trilera Najmračniji sat 3D o vanzemaljskim osvajačima 28. decembra u bioskopu Cineplexx

Holivudski studio 20th Century Fox odobrio je korišćenje fotografija obeležja Beograda na kreativnim vizuelnim rešenjima za lokalnu kampanju filma Najmračniji sat 3D, čija je premijera 28. decembra u bioskopu Cineplexx u šoping-molu Delta City.

Na vizuelnim rešenjima za ovaj film se tako, osim Moskve, u kojoj se dešava radnja, nalazi i Beograd, to jest zgrada Narodne skupštine, Beogradski spomenik i Kalemegdan.

Najmračniji sat 3D je naučnofantastični triler o grupi mladih ljudi koji se u Moskvi bore da prežive napad nepoznate i nevidljive vrste iz svemira, koja crpi sve izvore energije i celu planetu ostavlja u potpunom mraku. Producent je poznati ruski reditelj Timur Bekmambetov (Noćna straža, Dnevna straža, Tražen). Film je sniman u Moskvi, i jedno je od retkih ostvarenja američke produkcije sniman u potpunosti van Sjedinjenih država.

U glavnim ulogama igraju Emil Hirš (Into the wild, Milk, Taking Woodstock) i Olivija Tirlbi (Džuno, Bez obaveza), Maks Mingela, Rejčel Tejlor, a u filmu se pojavljuje i poznati švedski glumac Juel Šinamon (Laka lova).


 

 

makonda-tracker