Alvinova maskota stiže u Ušće

0
Nova avantura Alvina, Teodora i Sajmona - tri živahne veverice koje postaju muzičke zvezde - Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom – nakon premijernog prikazivanja u Sava centru 11. decembra, od 15. decembra naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru.

Povodom bioskopskog starta filma Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom do 18. decembra u Ušće Shopping Center stiže Alvinova maskota, koja će se sa posetiocima i posetiteljkama centra družiti od 15 do 20 časova.

U ovoj priči, sinhronizovanoj na srpski jezik, Alvin, Teodor i Sajmon kreću na luksuzno krstarenje. Međutim, kako se ništa u šta su ove otkačene veverice umešane ne odvija po planu, krstarenje će se pretvoriti u brodolom, a film u urnebesnu avanturu.

Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke, a u ulogama se pojavljuju Srđan Timarov, Vladimir Aleksić, Nina Janković, Srđan Jovanović, Milan Tubić, Nikola Bulatović, Mina Lazarević, Dušica Novaković i Jelena Petrović. Kao specijalni gosti u sinhronizaciji pojavljuju se Aleksandra Radović kao stjuardesa i Ivan Tasovac kao kapetan broda.

Alvin i veverice, nastale kao likovi u mašti jednog muzičara, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina. Prva dva animirana filma o Alvinu i vevericama pojavila su se 2007. i 2009. godine, i zajedno su zaradili preko 800 miliona dolara.


makonda-tracker