Premijera filma Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem

0
Svečanom premijerom savremene romantične komedije Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem, uz crveni tepih kojim će u bioskop ući ekipa filma i zvanice premijere, i poklon nakon projekcije, 8. decembra biće otvoren Cineplexx u šoping-molu Delta Ci

Svi posetioci od 8. do 11. decembra moći će po ceni jedne karte da dobiju dve. Cineplexx će imati pet 3D sala, što je trenutno ukupan broj 3D sala u svim beogradskim bioskopima. Tako se sa novim bioskopom broj 3D sala u Beogradu udvostručuje.

Inače, Cineplexx u Beogradu deo je velike evropske porodice Cineplexx multipleksa, čije je sedište u Beču, a nalaziće se na dosadašnjem mestu multipleksa Ster Cinemas. Cineplexx multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike, i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet  zvuka.

Otvaranje novog bioskopa u Beogradu će pratiti mnogobrojni zabavni prateći programi od 8. do 11. decembra, namenjeni porodicama, deci, mladima.

Povodom 3D remasterizovane epizode Star Wars Episode 1: fantomska pretnja koja u bioskop stiže u februaru 2012, fanovi najveće SF franšize na svetu organizuju izložbu raznih predmeta i delova ličnih kolekcija iz filmova Star Wars u holu ispred bioskopa, kao i druženje sa Čubakom, Han Solom, Dart Vejderom i džedajima.

Od 9. do 11. decembra Alvinova maskota šetaće i družiće se sa posetiocima bioskopa povodom premijere filma Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom, Dečiji kabare izvešće nekoliko predstava, a naš najpoznatiji majstor filmske maske, Miroslav Lakobrija, pokazaće posetiocima kako se izvodi ovaj zahtevan i zanimljiv posao transformacije u filmovima.

U Delta City Ice parku maestralni klizač Luka Klasinc izvodiće tačku Džems Bond na ledu.

Tokom vikenda 10. i 11. decembra posetioce očekuju mađioničari, žongleri, balondžije, klovnovi, facepaint majstori.

Satnica programa i ostale informacije mogu se pronaći na sajtu bioskopa, na adresi www.cineplexx.rs.

makonda-tracker