Pogledajte trejler filma Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem

0
Svečanom premijerom savremene romantične komedije Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem 8. decembra biće otvoren Cineplexx u šoping-molu Delta City, prvi u potpunosti digitalni bioskop u Srbiji

Praktičan vodič sa pevanjem i plakanjem kroz četiri potpuno različite ljubavne priče govori o iskušenjima da se pronađe prava osoba. Junaci i junakinje su stranci koji dolaze u Beograd u potrazi za različitim stvarima – poslom, avanturom, ljubavlju, seksom – i u susretu sa stanovnicima ovog gostoprimljivog grada pronalaze više nego što su očekivali.

Ovo ostvarenje je debitantski film reditelja Bojana Vuletića. Scenario su pisali Bojan Vuletić i Stefan Arsenijević, a u ulogama se pojavljuju Žili Gaje, Žan Mark Bar, Baki Davrak, Leon Lučev, Bojan Navojec, Hristina Popović, Anita Mančić, Marko Janketić, Nada Šargin.

Otvaranje mutlipleksa Cineplexx u Beogradu će, osim svečane premijere Praktičnog vodiča, pratiti mnogobrojni prateći programi, a posetioce bioskopa očekuju i bogat bioskopski program, promotivne cene karata, programi za vernost.

makonda-tracker