Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem otvara Cineplexx u Beogradu

0
Svečanom premijerom prvog domaćeg filma snimljenog u potpunosti digitalnom tehnologijom, Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem, 8. decembra biće otvoren Cineplexx u šoping-molu Delta City, prvi u potpunosti digitalni bioskop u Srbiji

Praktični vodič sa pevanjem i plakanjem je savremena romantična komedija o iskušenjima da se pronađe prava osoba, kroz četiri potpuno različite ljubavne priče. Junaci i junakinje priča su stranci koji dolaze u Beograd u potrazi za različitim stvarima – poslom, avanturom, ljubavlju, seksom – i u susretu sa stanovnicima ovog gostoprimljivog grada pronalaze više nego što su očekivali.

Ovo ostvarenje je debitantski film reditelja Bojana Vuletića, scenario su pisali Bojan Vuletić i Stefan Arsenijević, a u ulogama se pojavljuju Džuli Gajet, Žan Mark Bar, Baki Davrak, Leon Lučev, Bojan Navojec, Hristina Popović-Mijin, Anita Mančić, Marko Janketić, Nada Šargin.

Cineplexx u Beogradu deo je velike evropske porodice Cineplexx multipleksa, čije je sedište u Beču, a nalaziće se na dosadašnjem mestu multipleksa Ster Cinemas.

Cineplexx multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike, i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet  zvuka.

Po prvi put u Srbiji, posetioci i posetiteljke multipleksa Cineplexx imaće priliku da 3D ostvarenja gledaju u salama opremljenim Real D sistemom za 3D projekcije. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara, Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce - lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, i recikliraju se nakon upotrebe. Uz svaku 3D projekciju gledaoci dobijaju nove, čiste i nenošene naočare. Ove naočare propuštaju dva puta više svetla, tako da omogućavaju bolji 3D doživljaj i pružaju gledaocima iskustvo kao da su zakoračili u film.

Otvaranje mutlipleksa Cineplexx u Beogradu će, osim svečane premijere Praktičnog vodiča, pratiti mnogobrojni prateći programi, a posetioce bioskopa očekuju i bogat bioskopski program, promotivne cene karata, programi za vernost.

 

 

 

makonda-tracker