Počinje Cinemanija, osvojite ulaznice!

0
Tradicionalna revija filmskih ostvarenja održava se od drugog do 11. novembra u Beogradu i Novom Sadu. Story vam pruža priliku da osvojite ulaznice za neke od projekcija

Fimska revija u organizaciji distributerske kuće Tuck Vision održava se od 2. do 9. novembra u Sava centru i od 4. do 11. novembra u bioskopu Arena Cineplex.

Na ovogodišnjoj Cinemaniji predstaviće se ukupno 18 filmova, od kojih će skoro polovina biti premijerno i jedino prikazana na ovoj reviji.

Cinemaniju svečano otvara premijera dugoočekivanog, animiranog 3D filma Stivena Spilberga, Avanture Tintina:Tajna jednoroga.

Film Anonimus postavlja pitanje ko je autor drama koje potpisuje Vilijem Šekspir. Reditelj je Roland Emerih, dok glavne uloge tumače Ris Ifans, Vanesa Redgrejv i Sebastijan Ermesto.

Dilan Dog: U tmini noći zasnovan je na jednom od najpopularnijih svetskih stripova. Brendon Raut glumi Dilana Doga, svetski poznatog detektiva, specijalizovanog za zombije. Film je režirao Kevin Monro i biće prikazan samo na Cinemaniji.

Španska komedija Torente 4, najveći je španski film ikada, čiji je prvi nastavak snimljen čak daleke 1998. godine. U glavnoj ulozi i ulozi reditelja nalazi se Santjago Segura.

Zasnovan na istinitoj priči, Formula uspeha je idealan film za sve koji su sanjali da se suprostave sistemu. Reditelj filma je Benet Miler, a glavne uloge tumače Bred Pit, Filip Simur Hofman i Džona Hil.

U Kući iz snova glavne uloge tumače Danijel Krejg, Rejčel Vajs i Naomi Vots. Ovo je napeti triler o porodici koja se useljava u kuću ne znajući da je u njoj počinjeno nekoliko jezivih ubistava. Režiju je uradio Džim Šeridan.

Akcija Elita ubica inspirisana je istinitim događajima. Glavne junake tumače Džejson Stetam, Klajv Oven i Robert De Niro, dok režiju potpisuje Geri MekKendri.

Helen Miren i Sem Vortington igraju u filmu Dug, snažnoj priči o Rejčel Singer, bivšem agentu Mosada koja je nastojala da uhvati i izvede na suđenje ozloglašenog nacistu. Reditelj je Džon Maden.

Film Put je moćna i inspirativna priča reditelja i jednog od glavnih glumaca Emilija Esteveza, dok glavnu ulogu tumači Martin Šin.

Beg iz divljine govori o grupi ljudi koji su optuženi za izdaju u vreme Staljinovih čistki i osuđeni na robiju u gulagu. Glavne uloge tumače Kolin Farel i Ed Haris, a reditelj je Piter Vir.

Pljačka s vrha je akciona komedija sa Edijem Marfijem, Benom Stilerom, Metju Broderikom i Teom Leoni u glavnim ulogama. Reditelj je Bret Ratner.

Film Lovac na trolove prati grupu norveških studenata koji otkrivaju zaveru vlade da se od javnosti sakrije postojanje trolova. Ovaj uzbudljiv i ludo zabavan film sadrži fantastične specijalne efekte.

 Mlade zvezde Tom Hardi i Džoel Edžerton briljiraju kao dva otuđena brata, koji će se suočiti jedan s drugim u borbi njihovih života, u sjajnom ostvarenju Ratnik priznatog reditelja Gevina O’Konora.

Drama Glas istine zasnovana na istinitoj priči i knjizi Ketrin Bolkovac, policajke iz Nebraske, koja je služila u mirovnim trupama u posleratnoj Bosni. Glavne uloge u ovom filmu tumače Rejčel Vajs, Vanesa Redgrejv, Monika Beluči, Sergej Trifunović, a režiju je uradila Larisa Kondracki.

Film Služavke, govori o južnjakinji koja se vraća s koledža odlučna u tome da postane pisac. Glavne uloge u ovoj drami tumače Viola Dejvis, Brajs Dalas Hovard i Ema Stone, dok je režiju uradio Tejt Tejlor.

Program Cinemanije pogledajte ovde.

Ukoliko želite da osvojite ulaznice za neki od ovih filmova u repriznim terminima od 14 i 16.30 časova u Sava centru, pošaljite mejl sa imenom i prezimenom i brojem telefona na marketing@adriamedia.rs. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Ulaznice se podižu u prostorijama Adria Media Serbia, u Omladinskih brigada 88a, 1. i 2. novembra od 11 do 16 časova.

TAGOVI: Cinemania123
makonda-tracker