Rajan Rejnolds i Džejson Bejtman u novom filmu Budi malo ja

0
Komedija Budi malo ja prikazivaće se od četvrtka 13. oktobra u bioskopima Kolosej, Ster, Roda, Takvud, Arena (Novi Sad) i Ster Montenegro

Rajan Rejnolds i Džejson Bejtman igraju glavne uloge u filmu Budi malo ja, reditelja Dejvida Dobkina (Lovci na deveruše) i scenarista Džona Lukasa i Skota Mura (Mamurluk u Las Vegasu).

Dok su rasli zajedno, Mič (Rejnolds) i Dejv (Bejtman), bili su nerazdvojni, najbolji prijatelji, međutim, s godinama su se udaljili. Dok je Dejv prezaposleni advokat, muž i otac troje dece, Mič je ostao neoženjen, kvazi-zaposlen dečak zarobljen u telu odraslog čoveka koji se nikad nije suočio s nekom odgovornošću koja mu se dopala. Za Miča, Dejv ima sve: prelepu ženu Džejmi (Lesli Man), decu koja ga obožavaju i visoko plaćen posao u prestižnoj advokatskoj firmi. Za Dejva, živeti Mičov život bez stresa, obaveza i posledica bilo bi ostvarenje sna.

Posle jedne pijane noći, Mičov i Dejvov život će se okrenuti naglavačke kad se probude u zamenjenim telima.

Uprkos tome što će biti oslobođeni svakodnevnih rutina i navika, momci će uskoro shvatiti da u njihovim životima nimalo ne cvetaju ruže kao što su to nekad mislili. Dodatne komplikacije će prouzrokovati Dejvova seksi saradnica Sabrina (Olivija Vajld) i Mičov otuđeni otac (Alen Arkin). Mič i Dejv će na komični način dati sve od sebe da ne upropaste u potpunosti jedan drugom živote pre nego što pronađu način da povrate svoje stare živote.

 

makonda-tracker